Mikro Blog Yönetimi – Adobe Air

Hayatımızın diğer kanadı; Facebook, Twitter, FriendFeed vs. için kolay yönetim ve senkronizasyon . . .

 En başta belirletiyim aşağıdaki tüm yazılımları kurmak için öncelikle adobe air yüklememiz gerekmektedir. Adobe Air için kabaca aynı uygulamayı her ortamda çalıştırabilen bir arayüz diyebiliriz. İndirdiğimiz air uzantılı dosyalarımıza çift tıklayarak kurulumu gerçekleştirebiliriz.

TweetDeck, Twhirl ve Spaz gibi programlar sayesinde bir çok sosyal ağ ve mikro blog hesaplarını tek-elden yönetebiliriz. Programlar adobe air sayesinde çalıştığından eski bilgisayarlarda biraz hantal davranabilirler. Ancak özellikle Twhirl’ün çalışması olağan kullanımda hissetmedim bile.

TweetDeck ile bütün ağları ve özel mesajları kontrol etmek çok daha kolay. Elbette bu kadar özelliği bir arada kullanmaya kalkışılınca ekranının tümünü kaplamasına laf edemiyorsunuz (: Twhirl yukarıda söylediğim gibi çok daha hafif bir yazılım ancak bu dar özelliklere sahip anlamına gelmiyor. Video kaydetme özelliği bile var. Spaz bu iki programın yanında biraz daha sönük kalıyor ama kötü bir sisteminiz yoksa kullanımı daha rahat ve açık kaynak.

TweetDeck


 










indirmek için tıklayınız.

Twhirl


 

















indirmek için tıklayınız.

Spaz


 

















İndirmek için tıklayınız.

Teknovole.com


Bookmark and Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder