Sıkıştırma İşini Ona Bırakın – Peazip

Açık Kaynak kodlu, ücretsiz ve anlaşılabilir arayüzüne sahip sıkıştırma programı olan peazip 7z, arc, bz2, gz, paq/lpaq, pea, quad/balz, tar, upx ve zip formatlarına tam destek veriyor. Bunun dışında deb, pet/pup, rpm, slp gibi linux arşıv dosta formatlarını da desteklemekten geri kalmıyor. Açan, çıkaran, bölen, birleştiren, denetleyen, onaran peazip şifreleme desteği veriyor mu? Evet, şifre destekli formatlara bir destek de şifrelemeyle o veriyor. Ayrıca sıkıştıma görevlerini sıralayabilir. İşlemler bittiğinde bilgisayarı kapatma emri verebilirsiniz.

Ne olduğu belli olmayan futbolcuların Türkiye’ye gelişlerinde yapılan övgülere benzedi ama peazip süpriz yumurta değil. Ne yapacağı, kapasitesi belli bir Alman futbolcu. Tek sıkıntısı Türkçe desteğinin olmaması. Eğer liginizde ona daha fazla yer verirseniz Türkçe öğrenemesi içten bile değil (:

Peazip’in taşınabilir versiyonunun dışında 32 ve 64 bit olmak üzere Windows versiyonlarıda bulunmaktadır. İndirme sayfası için tıklayınız. Fikir edinmeniz için ekran görüntüleri;


Bookmark and Share

1 yorum:

Adsız dedi ki...


Amateur sex videos ile birlikte daha güzel sahnelere eşlik edip amatör pornolara göz atmalısınız.

Yorum Gönder