Kullanışlı Firefox Eklentileri (İndirme Yöneticileri)

Firefox binlerce eklenti sayesinde diğer tarayıcılardan bir adım önde. Bu yazı dizisinin ilk bölümünde sizlere en popüler indirme yöneticilerini tanıttık. Daha sonraki bölümlerde kullanışlı Firefox eklentilerinin diğerlerini sizlere tanıtmaya devam edeceğiz.

1. Downloadhelper: Firefox’un en çok kullanılan eklentilerinden biri olan Downloadhelper ile video içerikli sitelerden istediğiniz videoyu kolaylıkla indirebileceksiniz. MySpace, Google videos, DailyMotion, Youtube, Facebook gibi 200′ü aşkın siteyi destekleyen bu eklentiyi buradan sisteminize uygun olanını şeçip kurabilirsiniz.

2.CacheViewer: Downloadhelper’ı alternatif olarak kullanabileceğiniz bir eklenti. Aslında “cache” dosyalarınızı kontrol etmek için tasarlanan bu eklenti sayesinde tarayıcınız üzeriden dinlediğiniz/izlediğiniz mp3 ve videoları bulmayı çok daha kolay hale detirebilirsiniz. İndirmek için tıklayınız: CacheViewer.

3. Downthemall: Firefox’un başarılı sayılabilecek bir indirme yöneticisi mevcut ancak daha da iyisini arıyorsanız Downthemall tam size göre. İndirmelerinizi durdurabilir, kaldığınız yerden başlatabilirsiniz. Performansı oldukça tatmin edici olan bu eklentiyle internet hızınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz. İndirmek için buraya tıklayınız.

4. Flashgot: Firefox’un eklentilerinin dışında bir indirme yöneticisi ( Orbit, Free Download Menager, İnternet Download Manager vs. ) kullanıyorsanız tarayıcınızla programınızın sekronizasyonu için oldukça kullanışlı bir eklenti olan flashgot sayesinde kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Flashgot’u indirmek için buraya tıklayınız.

Teknovole


Bookmark and Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder